Juniorkonsulter inom B2B söks till entreprenörsdriven konsultverksamhet

Vill du arbeta med att etablera nya affärsmöjligheter för våra kunder inom business­-to-business i branscher som exempelvis: Management Consulting, IT & Teknik, Business Consulting, Kommunikation och Logistik?

Adsensus söker nu nya juniorkonsulter till projekt med uppstart under hösten. Ta ditt första steg mot en karriär i konsultbranschen, lär dig mer om försäljning, utvidga ditt nätverk och få möjligheten att förankra dina studier i verkligheten!

Arbetsuppgifterna består av:
• Leadsgenerering, lead management samt att öka varumärkeskännedom för våra kunder
• Bokning av kvalificerade säljmöten med potentiella prospekt
• Kartläggning av kundens potentiella marknad i relevanta segment
• Hantering och administrering av affärskritisk information i CRM­system
• Affärsutveckling i nära kontakt med våra kunder

Lycka till med ditt nya jobb!
Arbetet består av ca 12 timmars arbete per vecka som vi gemensamt schemalägger efter dina och projektets behov. Under onboardingprocessen matchas du med ett projekt utifrån din profil, intressen och bakgrund. Det innebär att du på Adsensus får möjligheten att förankra din utbildning i verkligheten och får värdefulla erfarenheter inför din framtida karriär.

Lönen är vid tillträdet av anställningen 115 SEK per timme med efterföljande möjligheter till löneökning beroende på ansvar, kompetens, prestation och interna karriärmöjligheter.

The expert was once a beginner
Vi söker dig som:

• Är öppen, utåtriktad och nyfiken
• Är initiativrik, kan arbeta proaktivt och självständigt och drivs av resultat
• Har en mycket god kommunikativ förmåga som representant för våra kunder
• Läser minst andra terminen på en högskoleutbildning och har minst åtta månader kvar av studierna

Berätta gärna mer om vem du är och vad du kan bidra med på Adsensus! Fokusera på dinaintressen och kunskaper och dela med dig av vad som tilltalar dig om tjänsten och Adsensus.

Och vilka är då vi?
Vi är Adsensus, försäljningsnördar med passion för att driva och utveckla försäljningsprocessen. Vi är ett från början Lundensiskt konsultföretag inom B2B­försäljning och har kontor i Lund och Köpenhamn med aktiva projekt i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland och USA. För tillfället består vi av ca 110 unga konsulter som framförallt arbetar inom affärsområdet Operations.

Vi brinner för att utveckla vår verksamhet, och arbetar därför ständigt med att hitta nya och spännande projekt och partnerskap i den nordiska start­up miljön. Genom våra värderingar teamwork, entreprenörskap och ”leadership by example” har vi en vision om att omdefiniera försäljning för både små och stora B2B­företag.

Om du har några frågor om arbetet eller dina karriärsmöjligheter hos Adsensus kan du höra av dig till Rekryteringsansvarig i Sverige:

Martina Huzell:
martina.huzell@adsensus.se
+46766114411

Intervjuer och urval sker löpande – skicka gärna in din ansökan omgående!

Sista ansökningsdag: 19:e december.

Ansök via länken nedan:

Ansök här!